This is my journey to life... I came from Allah and surely I will return to Him...

Tuesday, January 12, 2016

@SKR@copyright2011~

I know you...
I begin to care...
But it became useless...
I think it is enough...
I am quit from all these people...

Wednesday, April 9, 2014

Wednesday, September 28, 2011

My Heart Under Daily Maintenance!!

@SKR@copyright2011~

Sorry for any inconvenience caused... SKR will look upon this problem as soon as possible...

Tuesday, September 27, 2011

Road to Sabah 2011

@SKR@copyright2011~
13 September 2011
Pertama kali menjejak kan kaki ke Sabah (Negeri di Bawah Bayu)... Seronok x hengat... Menaiki flight Air Asia jam 1055... 1255 dah sampai ke KK International Airport... Sampai kat situ wakil dari Borneo Backpackers dah sedia menunggu... (luper nak tanyer namer...)
Ni la tpt SKR menginap selama di Sabah...

That meow named Ninew... Tpt dia lepak nih... :P
Dalam van yang fetch SKR di Airport


Borneo Backpackers is a nice place to stay untuk jenis yg memang nak travel (Bukan duduk dalam bilik untuk beristirehat)... Harga pon ok... Sgt berbaloi... Siap aircond... Lokasi betul2 di dalam Bandaraya KK... Dekat sgt dgn semua tempat... Nak cari kereta sewa... Bas n teksi serba dekat... (Nanti la sambung lagi... Penat...:P)

Ok sambung balik k...




Belakang Pasar Filipino

Dinner @ Kohinoor... Nice place...
Around 5.00 pm, I went to places around Borneo Backpackers... Pasar Filipino, And Nite market... Sajer jer survey... Yg seronoknyer Sabah cpt gelap coz perbezaan masa... So... Kol 5 tuh mmg cam dah nak maghrib...

Wednesday, July 20, 2011

Hari Terakhir Mariam di RKSK...

@SKR@copyright2011~
Normal lah kan... Dapat peluang yg lebih baik mesti la kiter akan pergi...
Nak menunggu aper kat sini??
Nanti keje di tempat baru... Wat keje elok2 k... Any problem... Shulinz kan ader...
I am a good listener... Don't worry...
The thing is aku akan hilang seorang lagi kawan merangkap adik di opis yg aku syg...


Aku doakan yg terbaik untuknyer... She deserved it!

Monday, July 18, 2011

~mereka dan diriku

@SKR@copyright2011~
Hari2 yg berlalu bersama mereka...
Telah mengubah warna2 yg mendung kepada cerah...
Persoalan yang melanda boleh diluperkan sementara...
Dan kadangkala berjumpa jawapan...
My sweet bro, Zul... :)

Welcome back Anne!!

Anne n Yam...
Jai, Yam n Apeez...

Hebatkan mereka!!

Thursday, February 17, 2011

My 1st day...

12 Feb 2011 - My first day as an English Teacher at JMG... Wonderful experience...